[Question]Dokunmatik problemi
SelamStm32 ile modbus ile modbus haberleşmesi yapıyorum.İletişim ve bilgi akışı ile ilgili bir problemim yok.Ama birkaç dokunuştan sonra ekrana dokunulmamaya devam ediyor.Bilgi akışı ekranda devam ediyor.Sorun hakkında bilginiz var mı.Sizi bekliyorum çözüm önerileri Çalışmamın resimleri ektedir. ..Thanks in advance ......DWG0480c070_03WTRDGUS Aracı V7.618
Dokunmatik problemi
SelamStm32 ile modbus ile modbus ile modbus haberleşmesi yapıyorum.İletişim ve bilgi akışı ile ilgili bir problemim yok.Ama birkaç dokunuştan sonra hesap dokunulmamaya devam ediyor.Bilgi akışı devam ediyor.Sorun hakkında bilginiz var mı.Sizi bekliyorum çözüm önerileri Çalışmamın resimleri ektedir .. peşin ...... <Köle: STM32 BLUEPİLL + ILI9341DWG0480c070_03WTRDGUS Aracı V7.618
Dokunmatik problemi
SelamStm32 ile modbus ile modbus ile modbus haberleşmesi yapıyorum.İletişim ve bilgi akışı ile ilgili bir problemim yok.Ama birkaç dokunuştan sonra hesap dokunulmamaya devam ediyor.Bilgi akışı devam ediyor.Sorun hakkında bilginiz var mı.Sizi bekliyorum önerileri Çalışmamın resimleri ektedir .. peşin. ..... <Köle: STM32 BLUEPİLL + ILI9341 DWG0480c070_03WTRDGUS Aracı V7.618 </</ 您好,你用这个原厂的DEMO测试下看看触摸是否可以。 Merhaba, dokunmanın çalışıp çalışmadığını görmek için bu orijinal fabrika DEMO testini kullanabilirsiniz.
页:
[1]